foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

Εσπερινό ΕΠΑΛ Ευόσμου

Καλή Επιτυχία στις εξετάσεις!

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, όπως έχει τροποποιηθεί, παρέχεται το δικαίωμα εισαγωγής στις παραγωγικές Σχολές του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στις εξής ειδικές κατηγορίες υποψηφίων:

α) Πολύτεκνοι και τα τέκνα τους, τέκνα των αναπήρων και θυμάτων πολέμου καθώς και των αναπήρων ή θυμάτων ειρηνικής περιόδου του προσωπικού του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που είναι στην ενέργεια ή έχει συνταξιοδοτηθεί για τον λόγο αυτόν, τέκνα των αναγνωρισμένων ως αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τρίτεκνοι και τα τέκνα τους.

 

β) Τέκνα αποβιώσαντος στρατιωτικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας ή εξαιτίας αυτής, καθώς και τέκνα στρατιωτικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που κατέστη ανάπηρος συνεπεία τραυματισμού ή ασθένειας σε ποσοστό άνω του 67% κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας και εξαιτίας αυτής.

 
 

γ) Ιδιώτες που έχουν συμμετάσχει ενεργά σε επιχειρήσεις, που συντονίζονται από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ή και τις Λιμενικές Αρχές της χώρας, πλην υπαλλήλων Λιμένος, για διάσωση κινδυνεύοντων ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους αρμοδιότητας του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή τους σε κίνδυνο, με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα προβλεπόμενα από τις οικείες διατάξεις προσόντα. Η συνδρομή των προαναφερόμενων προϋποθέσεων, οι οποίες θα πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά, προκύπτει από πόρισμα Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 6 του άρθρου 20 του ν.4532/2018, από τον αριθμό των εισαγομένων στις παραγωγικές Σχολές του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ποσοστό μέχρι δέκα τις εκατό (10%) συνολικά καλύπτεται από τις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων που αναφέρονται στις ως άνω περιπτώσεις (α) και (β) και ποσοστό μέχρι τέσσερα τοις εκατό (4%) καλύπτεται από την ειδική κατηγορία της περίπτωσης (γ), με βάση τη σειρά επιτυχίας τους στον διαγωνισμό.

Τεχνικός Οχημάτων

Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης,
Αερισμού & Κλιματισμού

Υπάλληλος Διοίκησης & Οικονομικών Υπηρεσιών

Βοηθός Φαρμακείου

AISTHITIKI2 300Αισθητικής Τέχνης

Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ

Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου

Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων
Εγκαταστάσεων & Δικτύων

marketingwall

Υπάλληλος Εμπορίας και Διαφήμισης

5

Βοηθός Νοσηλευτή

Κομμωτικής Τέχνης

Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής

Τεχνικός Μηχανολογικών
Εγκαταστάσεων & Κατασκευών

Τεχνικός Ηλεκτρολ. και Υπολογιστικών Συστ. 
Εγκαταστ., Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών

Hotel ksenodoxeio

Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων

Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων

Βοηθός Φυσιοθεραπευτή

Copyright © 2024 High School Rights Reserved.